To strikkegenserar med tekst

Er da kunst?

Det vert kunstutstilling med lokale kunstnarar på biblioteket 21.-31.08.2017. Utstillingen skal opnast måndag 21. august kl 17.

Kunstutstilling

Når me har ein stor flott modell av ein båt frå 1949 som er heilt identisk. Det må vel vera kunst?

740 personer har strikka gensarar til Peer Gynt-jubileet. Kvar deltakar har strikka ein genser med tekst, og teksten går vidare på den neste. Kunst?

Det er strikka 569 genserar totalt, og me har nr 315 og 316 utstilt her.

Kva er kunst?

Når ein kjent kunstnar lagar  teikningar og malerier er me ikkje i tvil om at det er kunst. Når amatørar stiller ut foto, teikningar, malerier og dikt, er det også kunst?

Er det kunst å sette saman fargar?

Når barnehagen kjem hit og stiller ut bilder, så har dei og ei meining med teikningane sine.

Er det kunst?, spør me. Kva tykkjer du?

Kom innom og sjå utstillinga! Du finn ho i biblioteket frå 21. til 31. august 2017.