Livet, kjærleiken og havet: noveller

«Om ettermiddagen satt Waldemar Brun ved skrivebordet under påskudd av å skrive brev. Han skrev ett brev hver dag. Han skrev oppmuntrende brev til mennesker han ikke kjente, men han fikk aldri svar fra noen av dem.»

Livet, kjærleiken og havet: noveller

Lokalhistorisk biletsamling er tilbake på nett

Søk i over 2000 lokalhistoriske bilete frå Tysnes

Lokalhistorisk biletsamling er tilbake på nett

Opningstider frå 17. august

Vi endrar opningstidene og går tilbake til ope 4 dagar i veka. Kveldsope kvar måndag frå 14 til 20.

Opningstider frå 17. august

Årets Sommarles

Frå 1. juni til 31. august kan dei som går i 1. til 7. klasse bli med på sommaren sin kulaste lesekampanje!

Les meir »
Astrid og Asbjørn på djupt vatn

Så eit frø og haust det som gror

Ønsker du å ha tomatar i vinduskarmen, eigne kryddervekstar og poteter i hagen? I denne artikkelen handlar det mest om økologisk dyrking av vekstar ein kan ete, med tips frå bloggar og bøker du kan lese i Bokhylla til Nasjonalbiblioteket.

Så eit frø og haust det som gror

Biblioteket er ope med redusert opningstid

Vi ønskjer lånarane våre velkomen tilbake på biblioteket frå og med 18. mai.

Biblioteket er ope med redusert opningstid

Skrivekonkurranse om miljø

Koronapandemien har vore katastrofal for mange, men har òg medført at klimagassutsleppa har gått ned. Kva tenker du om det? Vi inviterer barn og unge til skrivekonkurranse om miljø. Med på vegen får du skrivetips frå Ingelin Røssland.

mystisk skog

Filmoteket

Den nye måten å låne film frå biblioteket på!

Filmoteket