Tysnes

Film og spel

Filmoteket

Bibliotekas eigne filmstrøymeteneste

I Filmoteket kan du velje mellom norske, nordiske, europeiske og internasjonale titlar. Her finn du eit godt utval av klassikarar, dokumentarar, filmatiserte bøker og store Oscar-vinnarar.

Du kan låne fire filmar i månaden.

Lånte filmar kan du sjå i 48 timer, på alle plattformer, i alle kjende nettlesarar.

Du kan også overføre filmane til større skjerm via AirPlay og Chromecast.

Du brukar lånekortet (lånekortnummer + pin-kode) for å låne film. Tenesta krev at du har nasjonalt lånekort og du må ha valgt Tysnes (eller eit anna bibliotek som tilbyr tenesta) som heimebibliotek.

Kom i gang med Filmoteket:

1. Gå til www.filmoteket.no
  2. Vel Logg inn i menylinja
  3. Klikk på Registrer ny brukar. Her oppretter du et brukarnavn og passord, og legg inn lånekortnummer og PIN frå lånekortet ditt. Vel Tysnes blant biblioteka i menyen.
  4. Du får sendt stadfesting på e-post. Vennligst sjekk e-posten din, og stadfest denne.
  5. Snurr film!

Gå til Filmoteket.no